Nieuws

Operettevereniging OVW repeteert voor uitvoering
Frühjahrsparade



20150224_1_OVW_SAM_1287.JPG
De leden van de OVW druk doende tijdens de repetities

OPERETTE - Het zijn drukke tijden voor de leden van de operettevereniging Veendam-Wildervank (OVW). Nog ruim drie weken week en dan kunnen de operetteliefhebbers uit Veendam en wijde omgeving weer volop genieten van een prachtige uitvoering. Het gezelschap brengt dit jaar de schitterende en komische  operette Frühjahrsparade op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 maart op de planken van cultuurcentrum vanBeresteyn in Veendam.

Door de enthousiaste leden van de vereniging wordt er nu (diverse  keren per week) volop gerepeteerd en de puntjes worden op de I gezet onder leiding van de zeer bevlogen en enthousiaste regisseur Jan Houwing .

De operettevereniging Veendam-Wildervank staat borg voor uitvoeringen van hoog niveau en zal met de operette Frühjahrsparade van Robert Stolz het publiek dan ook zeker weer positief verrassen!

In een werkelijk sprankelend Weens decor zult u prachtige melodieën horen, dolkomische scènes en de bekende romantiek heeft weer de overhand. Een ‘plaatje’ om te zien zijn ook de prachtige kostuums en speciale schitterende lichteffecten.

20150224_2_OVW_SAM_1284.JPG
Links op de rug gezien regisseur Jan Houwing

Een voorstelling met gegarandeerd een avond/middag plezier! En voor het publiek dat nog nimmer een operettevoorstelling heeft bezocht is het dan ook zeker een aanrader om nu toch eens te gaan kijken.

De première is op vrijdag 20 maart om 20.00 uur. Beide andere voorstellingen zijn te zien op zaterdag 21 maart om 20.00 uur en zondag 22 maart om 14.30 uur . Kaarten voor de voorstellingen zijn nu te verkrijgen in de voorverkoop bij cultuurcentrum vanBeresteyn te Veendam,