Nieuws

100ste voorstelling Dierenverhalen op OBS de Sleutel Wildervank



VOORSTELLING - Op donderdag 19 februari speelt Vertellus de 100ste verteltheatervoorstelling op OBS de Sleutel in Wildervank. Erik van Dort vertelt ‘Dierenverhalen’ van Toon Tellegen met begeleiding van twee muzikanten.

De voorstelling
Stichting Vertellus reist vanaf juni 2014 door Stad en Ommeland met een muzikale vertelvoorstelling, gebaseerd op de verhalen van Toon Tellegen. De verhalen zijn absurd, verwarrend en soms filosofisch van aard en spelen zich af in een wonderlijke dierenwereld. Alle dieren hebben vragen zoals : Hoe weet de lente dat het tijd is om te komen? Waarom blijft de verte altijd de verte? Waarom is olifant en in de boom klimmen geen goede combinatie?

De voorstelling wordt gespeeld in het kader van de officiële opening van de Bibliotheek op School en het project Lezen is Leuk door de heer Jaap Velema (Wethouder Veendam)

De spelers
Dierenverhalen is de 10e productie van de in Haren woonachtige verteller Erik van Dort.

Hij wordt hierbij begeleid door de muzikanten Niels Kooistra en Stadjer Ori Rymarczuk. Zij ondersteunen de verhalen met live gespeelde instrumenten zoals percussie, ukelele, contrabas en vele andere instrumenten.

Wanneer
Donderdag 19 februari 13.45 uur                                     

Waar
OBS De Sleutel
J. Kammingastraat 100
Wildervank

Subsidies
We hebben subsidie gekregen van: de Kunstraad, VSBfonds, de gemeenten Bellingwedde en Haren, het SNS Reaalfonds, SNSfonds Middelstum en Eemsmond.