Oefenmeester Pieter Nuus van vv Wildervank: 'Het was inspiratieloos

Door op zondag, 6 oktober, 2013 - 10:15

Tekst Jacob Kuipers

VOETBAL - Vorige week in de uitwedstrijd tegen koploper HS'88 kwam Wildervank nog goed 'uit de verf' door in Hoogezand-Sappemeer een puntendeling uit het ‘vuur' te slepen. Maar in eigen huis kon Wildervank helemaal geen ‘potten breken' in de confrontatie tegen Velocitas. De Stadjers wonnen met 2-0 en daar was oefenmeester Pieter Nuus van Wildervank helemaal niet blij mee. ''Ik ben zeer teleurgesteld. Het was inspiratieloos. Een wedstrijd om snel te vergeten dus en weer snel werken aan de volgende wedstrijd. De enige speler met een voldoende was Machiel Goossens als invalkeeper.''

In de 28ste minuut kwam Velocitas op een 1-0 voorsprong. Na rust werden de mouwen opgestroopt bij Wildervank maar de Stadjers waren daar niet bang voor. En in de 53e minuut scoorde Velocitas voor de tweede keer en daarna was het over en sluiten.