Nieuws

Popkoor Funism organiseert benefietconcert voor Make a Wish



BENEFIET - Bij popkoor Funism uit Veendam ontstond een klein jaar geleden het idee om een concert te geven voor een goed doel. Een goed doel was snel bepaald, namelijk stichting Make a Wish (voorheen Doe een wens). Aangezien de dirigente van Funism nog 2 andere fantastische koren onder haar hoede heeft, Juicy Lake uit Sappemeer en het Broke koor uit Westerbroek was ook een samenwerking al snel een feit. De besturen en leden van deze koren vonden het direct een mooi initiatief!

Dit betekent dat er zaterdag 5 oktober 3 koren (150 leden) hun repertoire ten gehore brengen. Doordat er een zeer gevarieerd repertoire bestaat belooft het een waar vocaal spektakel te worden
Ook zullen er een aantal nummers samen gezongen worden en in de prachtige Grote Kerk in Wildervank zal de fantastische akoestiek het gezang volledig tot zijn recht doen komen! In I-KOOK keukens is een fantastische sponsor gevonden. I-KOOK staat voor alle kosten zodat alle opbrengsten ten goede komen aan het goede doel, stichting Make a Wish.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten, slechts € 5,00 voor een hele avond vermaak! De kaarten zijn verkrijgbaar bij I-Kook keukens, Transportweg 10 te Veendam, de leden of aan de zaal.

Het concert wordt op zaterdag 5 oktober geven in de Grote Kerk in Wildervank, Torenstraat 74.
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aan de achterzijde van de kerk aan de kant van de Raadhuisstraat.

De zaal is om 19.00 uur open.
Aanvang 19.30 uur.