Overslaan en naar de inhoud gaan

Cadeautje voor peuters (en hun ouders)

Door op zaterdag, 28 september, 2013 - 08:25

CADEAU - PIPPO feliciteert BoekStart met haar vijfjarig bestaan en geeft alle ouders met kinderen van 0-4 jaar een speciale VoorleesPIPPO cadeau. Van 28 september tot en met 13 oktober kunnen ouders hun cadeautje ophalen in een van de bibliotheken in de gemeenten Menterwolde, Pekela en Veendam. Het enige dat u hoeft te doen, is de voucher meenemen die u krijgt via www.pippo.nl.

PIPPO is een maandblad voor peuters, dat al bijna 25 jaar bestaat. In de speciale VoorleesPIPPO staan verhalen over de vaste figuurtjes Beertje Bruin en peuter Max die worden voorgelezen, en over aapje Pippo dat zelf graag boekjes leest in de crèche. Verder vertelt Nijntje over haar lievelingsboek en zijn er uitklappagina's die een kijkje geven in de bibliotheek.
BoekStartkatern
Middenin PIPPO zit een speciaal BoekStartkatern voor ouders. Hierin is onder meer een fotostrip te vinden met vier Gouden Voorleestips en komen verschillende deskundigen aan het woord. Ook wordt duidelijk hoe leuk een bibliotheekbezoek met kleintjes is. Verder zijn er tips die u kunt gebruiken bij het lezen van het BoekStart ‘Babyboekje van het Jaar', Nijntje en de wilde dieren.
Wilt u ook een gratis VoorleesPIPPO t.w.v. € 3,95? Vul de voucher in op www.pippo.nl en kom tussen 28 september en 13 oktober naar de bibliotheek. Wacht niet te lang, want op=op.