Overslaan en naar de inhoud gaan

Feestmiddag in jarige bibliotheek!

Door op vrijdag, 13 september, 2013 - 07:32

FEEST - Bibliotheek Veendam is jarig! En dat viert de bibliotheek op dinsdag 22 oktober met een feestmiddag voor kinderen.

Het 100-jarig bestaan van Bibliotheek Veendam wordt het hele jaar gevierd met feestelijke activiteiten. In de herfstvakantie organiseert de bibliotheek een workshopmiddag voor kinderen van 7-12 jaar.

Workshop Game & video van Beam it Up!
14.00 - 16.00 uur | € 3,- p.p.
Neem een kijkje achter de schermen van de digitale wereld en breng je fantasie tot leven. In deze unieke workshop speel je niet alleen een game - met je lichaam als controller - maar je bedenkt en maakt de game ook zelf!

Workshop Tekenen met Mies van Hout
14.00 - 16.00 uur | € 3,- p.p.
Mies van Hout leert je tekenen met echt oliepastelkrijt. Met de levendige kleuren op het zwarte papier komen je creaties tot leven. Net als in de boeken van Mies.

Workshop Belangrijke-Dingen-Doosje
15.00 - 16.00 uur | € 2,- p.p.
Maak je eigen Belangrijke-Dingen-Doosje voor al die spulletjes die je niet kunt missen. Onder leiding van Lowieke van de Heide ga je lekker veronzinsellen! Weet je niet wat dat is, doe mee en je komt erachter.

Workshop Striptekenen
15.00 - 16.00 uur | € 2,- p.p.
Altijd al een striptekenaar willen worden? Zet je eerste stappen met deze workshop Striptekenen! Met de aanwijzingen en voorbeelden van een échte striptekenaar zet je voor je het weet een eigen cartoon op papier.

Inschrijven en meer informatie
Inschrijven kan bij de balie van Bibliotheek Veendam. Wees er snel bij, want het aantal plekken per workshop is beperkt! Voor meer informatie, haal de flyer in de bibliotheek of kijk op www.mijneigenbibliotheek.nl/100jaar