Overslaan en naar de inhoud gaan

Uw organisatie vertegenwoordigd op de MaS informatiemarkt?

Door op maandag, 2 september, 2013 - 08:13

Is uw organisatie ook vertegenwoordigd op de MaS informatiemarkt?

Tijdens het schooljaar 2013-2014 gaan wederom 400 leerlingen van de Winkler Prins ervaring op doen met maatschappelijke stages (MaS). Daarom organiseert de Winkler Prins, de gemeente Veendam en het Steunpunt Maatschappelijke Stages van Compaen op dinsdag 1 oktober a.s. een MaS voorlichtingsmarkt, voor leerlingen, ouders en vrijwilligersorganisaties. De MaS informatiemarkt wordt gehouden in de Winkler Prins, locatie J.G. Pinksterstraat 26 in Veendam. Inloop vanaf 18.15 uur en de avond eindigt om 21.30 uur. De voorlichting vindt plaats in twee rondes. Tijdens de markt kunnen vrijwilligersorganisaties zich met een stand presenteren aan de aanwezige leerlingen en hun ouders en zo uw werkzaamheden op een leuke manier onder de aandacht brengen. De voorlichting vindt plaats in meerdere rondes. Voor u als organisatie zijn er geen kosten aan verbonden. De school zorgt voor koffie/thee, soep en broodjes. Graag even aangeven bij aanmelding of u hiervan gebruik wilt maken en met hoeveel personen. In voorgaande jaren was de markt een groot succes, weet dat uw organisatie op de markt vertegenwoordigd is.

Organisaties uit Pekela en Menterwolde worden van harte uitgenodigd om zich ook te presenteren tijdens de MaS informatiemarkt want de leerlingen van de Winkler Prins wonen immers niet alleen in de gemeente Veendam.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bijka Scholtens van het Steunpunt Maatschappelijke Stages van Compaen, tel. 0598-698119.

Aanmelden kan via e-mail: bscholtens@compaenveendam.nl