Overslaan en naar de inhoud gaan

Kom naar de Cosmetica avond in de Breehorn

Door op zondag, 1 september, 2013 - 17:06

VERWENNEN - Een echte verwenavond voor jong en oud! Wilt u zichzelf opmaken of laten opmaken? Handen masseren, nagels lakken of uw wenkbrauwen epileren? Dit kan allemaal onder professionele begeleiding tijdens de cosmetica avond op dinsdag 17 september a.s. in de Breehorn te Veendam. Komt u ook?

Opgeven
U kunt zich opgeven voor 11 september a.s. bij de receptie van de Breehorn. Een echte verwenavond inclusief koffie/thee, hapje en drankje plus gratis behandelingen kost € 10,00 per persoon. Graag betalen bij opgave. Bij opgave kunt u aangeven voor welke behandeling u kiest. De avond begint om 19.00 uur in de grote zaal van de Breehorn.

Dit alles met medewerking van stagiaires van de Winkler Prins en Noorderpoort, Schoonheidssalon Iris uit Veendam en de make-up en schoonheidsproducten zijn van Oriflame.

Activiteitenhart Breehorn
De Cosmetica-avond is een initiatief van Bruisend Hart Breehorn. Zorggroep Meander, Noorderpoort Veendam, Winkler Prins en Compaen werken samen om de sociale contacten tussen jongeren, cliënten van De Breehorn en senioren uit Veendam te stimuleren. De Breehorn is een multifunctioneel centrum en gaat met deze samenwerking functioneren als het ‘activiteitenhart' voor de wijk. In en om MFC De Breehorn worden het gehele jaar door diverse activiteiten georganiseerd

Breehorn is een bruisend en gezellig woonzorgcentrum in Veendam. Het woonzorgcentrum is een Multifunctioneel Centrum van de wijk Veendam Centrum. Woonzorgcentrum Breehorn is onderdeel van Zorggroep Meander.

Voor meer informatie kunt u altijd bellen met Anneke Ritzema, telefoon 0598-686868