Nieuws

Piet Paulusma op bezoek bij 130 jarige S.V. Clias Wildervank



OANT MOARN - Vrijdagavond is bij de jubililerende S.V. Clias de bekendste weerman van Nederland op bezoek geweest. Het oprichtingsjaar van Clias is 1883, en de 130 jarige vereniging heeft een vol gevuld jubileumprogramma.

Met het bezoek van Piet Paulusma bij de Wildervanckhal werd werkelijk groots uitgepakt, en was hij met een groots onthaal in Wildervank verwelkomt.

De opnames voor Piet's Weerbericht in Hart van Nederland waren heel uitgebreid. Uiteraard lieten de leden van S.V. Clias zien wat ze konden. Met veel acrobatiek liet de jongste en de oudere jeugd op een lang luchtkussen mooie salto sprongen zien.

Ook werd Piet door iemand uit het publiek zelf nog gevraagd of hij een sprong op het luchtkussen wilde wagen, maar daar nam hij toch maar afstand van.

De symphatieke weerman is door zijn belangstelling voor mensen en gemakkelijke toegankelijkheid een weerman met veel fans. Vooral veel kinderen wilden met Piet op de foto, en daar nam hij ook alle tijd voor. Hij wordt niet niet alleen de beste weerman van Nederland genoemd, maar een heel grote kindervriend is hij ook.

Speciaal voor fotograaf Jans Meijer nam Paulusma ook veel tijd, en mocht Jans zelfs in het domein van de regiewagen een kijkje nemen.

Het was een geslaagde avond en Piet zelf ging met een brede glimlach weer huiswaarts.


Fotoalbum's:
Jans Meijer
Henk Drenth