Overslaan en naar de inhoud gaan

Mountainbiken voor jong en oud op de open ATB clubdag

Door op dinsdag, 4 juni, 2013 - 11:48

ATB - Zaterdag 29 juni a.s. van 14.30 uur tot 16.30 uur is iedereen van harte welkom op de Open ATB Clubdag van Hepro Stormvogels Veendam, dat wordt gehouden rond de evenementenbult in recreatiepark Borgerswold te Veendam.

De natuur net even anders beleven, een bos op snelheid doorkruisen, over kilometerslange onverharde paden rijden, een spannende klim of liever een razendsnelle afdaling? Dan moet je zaterdag zeker even langskomen om kennis te maken met het mountainbiken. Er zijn mountainbikes voor jong en oud beschikbaar. Maar dat aantal is beperkt. Dus neem liever zelf een mountainbike mee, want dan kun je onbeperkt van de parcoursen gebruikmaken. Voor de jeugd zijn er twee parcoursen rond de evenementenbult aangelegd. Voor beginners is er een leuk afwisselend parcours met wat kleine hindernissen. Heb je al wat ervaring en wil je wel eens klimmen, snel afdalen of vol gas door een diepe sloot? Ook dat kan, want er is ook een technisch uitdagend parcours uitgezet.

Voor de volwassenen, beginners of gevorderden, gaan we de vaste route in Borgerswold als parcours gebruiken. Tijdens de Open dag staan er steeds ervaren voorrijders van de club klaar om met je mee te gaan en je op het parcours te begeleiden en je zo spelenderwijs kennis te laten maken met niet alleen de unieke vaste ATB route in Borgerswold , maar ook te laten ervaren hoe uitdagend mooi mountainbiken kan zijn.
Maar er is meer. Meijer de Fietsspecialist uit Veendam en Egbert Egberts uit Borger zijn met stands aanwezig om de nieuwste modellen mountainbikes te tonen van o.a. Cannnondale, Trek, Specialized, Focus, Cube, BMC om maar een paar bekende merken te noemen. Ook zijn er leuke Open dag aanbiedingen. Dus alleen even komen kijken, is al de moeite waard.

En de club zelf is ook met een stand aanwezig met informatie over HEPRO Stormvogels Veendam en de mogelijkheid om bijvoorbeeld lid van de club te worden. Ook worden er filmpjes vertoond van diverse activiteiten bij de club. En er zijn renners van de Elite/Beloftenploeg aanwezig om iedereen die dat wil wat wegwijs te maken in de techniek van het mountainbiken.

Kijk voor meer informatie over de club ook op de website www.stormvogelsveendam.nl