Nieuws

Buitenspeeldag in Buitenwoel op 12 juni 2013



BUITENSPEELDAG - Woensdag 12 juni 2013 is het Buitenspeeldag. Dit is een gezamenlijk landelijk initiatief van Vereniging van Nederlandse Gemeenten, Jantje Beton en Nickelodeon met als doel om kinderen te stimuleren om buiten te spelen. Gemeenten, ouders, buurtbewoners, scholen, belangenorganisaties en het verenigingsleven worden daarom opgeroepen om in hun buurt een leuk en actief programma voor kinderen te organiseren.

Wijkteam Buitenwoel Veendam organiseert in samenwerking met twee stagiaires van team sport de buitenspeeldag in de wijk Buitenwoel. Deze buitenspeeldag vindt plaats in de Jan Altinkhof en duurt van 13.30 uur tot 17.00 uur. Het thema van de middag is ‘sport en plezier'. De activiteiten zijn speciaal voor kinderen tot en met 14 jaar, maar ook de ouders of verzorgers zijn er van harte welkom.

Wat is er te doen?
Er worden diverse sportclinics gegeven, waaronder voor voetbal, basketbal en atletiek. Daarnaast zijn er verschillende luchtkussens aanwezig en kunnen de kinderen deelnemen aan uitdagende spelletjes.

Aanmelden is niet nodig.
Het wordt een heerlijke middag voor kinderen om lekker buiten te spelen en in beweging te komen. Wijkteam Buitenwoel Veendam hoopt dan ook op een grote opkomst op 12 juni!