Overslaan en naar de inhoud gaan

Show van nieuwe producten Wereldwinkel Veendam

Door op maandag, 15 april, 2013 - 22:00

WERELDWINKEL - De Wereldwinkel in Veendam is er in geslaagd om speciaal voor Moederdag een grote hoeveelheid prachtige sieraden, sjaals en tassen in te kopen. De show van nieuwe producten in Wereldwinkel Veendam is van 15 april tot 15 mei

De leverancier, Tahoua Import, werkt sinds 1991 samen met verschillende producentengroepen in landen als Mali en Burkina Faso. Er is een gedegen continuiteit in afname van de producten, waardoor de makers een gegarandeerd inkomen hebben, medische zorg kunnen krijgen en de kinderen naar school kunnen.

De Wereldwinkel in Veendam heeft een ruim assortiment in kunnen kopen. Allerlei kettingen van halfedelsteen, steen, glas, been, hout en kunststof. En kralen kettingen, in frisse kleuren, gemaakt van omgesmolten teenslippers. Ook zijn er kleurige sjaals, gemaakt van wol of zijde, of een combinatie ervan. Daarnaast zijn er sjaals van 100% katoen of in een samenstelling van verschillende grondstoffen. Nieuw zijn de sjaals van 70% bamboe en 30% zijde. Er is een enorme schakering aan kleuren en alle tinten zijn kleurvast. Verder zijn er prachtige tassen van soepel leer, of patchwork. Gevoerd en met verschillende vakjes. Al deze producten zijn zorgvuldig met de hand vervaardigd, door de mensen in de arme landen. Als u de producten in de wereldwinkel koopt, werkt u mee aan een leefbare wereld voor iedereen.
Het is zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen.

Wereldwinkel Veendam e.o.
Winkler Prinspassage 3 in Veendam
www.wereldwinkel-veendam.nl