Overslaan en naar de inhoud gaan
Site Header

SMS actiegeld SC Veendam naar nieuwe hoofdklasser?

Door op maandag, 8 april, 2013 - 19:17

Door SIMONE FM

SMS - Helaas heeft de sms-actie van Simone FM om SC Veendam te behouden niet geholpen. Het geld dat binnenkwam, een slordige 20.000 euro, bleek bij lange na niet genoeg om het faillissement van SC Veendam te voorkomen.

Wij hebben bij aanvang van onze inzamelingsactie laten weten dat het geld bij een eventueel faillissement van SC Veendam zou gaan naar een goed doel. Dit goede doel zou bepaald worden in overleg met de luisteraars. Er zijn na de uitspraak van het faillissement vele mailtjes binnengekomen met voorstellen. Hieronder ook veel mailtjes van SC Veendam-supporters. Hoewel de eindbalans nog niet is opgemaakt, vinden wij het een goede mogelijkheid om dit geld te reserveren voor de mogelijke nieuwe hoofdklasser.

Samen met de andere gelden bijvoorbeeld (het benefietconcert op 2e paasdag, het geld + de toezeggingen via Henk de Haan) zou de nieuwe hoofdklasser een mooi startkapitaal vergaren en blijft het geld én in Veendam én wordt het besteed aan voetbal. En daar was het eigenlijk ook deels om te doen. Wij hopen dan ook van ganser harte dat de andere partijen die geld hebben ingezameld hier hetzelfde over denken.

Dit voorstel, om een nieuwe en bestuurlijk- en financieel krachtige nieuwe hoofdklasser in Veendam te helpen, heeft momenteel dus duidelijk onze voorkeur. Wij van Simone FM dragen Voetballend Veendam een warm hart toe. Zodra er meer bekend wordt over een mogelijke en nagenoeg zekere komst van de nieuwe Hoofdklasser, zullen wij contact gaan zoeken met het bestuur hiervan. Uiteraard zullen wij nauwlettend toezien op de financiële- en bestuurlijke samenstelling van de plannen voor de hoofdklasser Veendam. Want het moet natuurlijk geen bodemloze put zijn waar het bijeenvergaarde geld van onze luisteraars en SC Veendam-sponsoren in wordt gestort.

Laten we hopen dat er goede en uitgewerkte plannen komen voor voetballend Veendam!