Zaalvoetbal in Veendam

Door op zaterdag, 6 april, 2013 - 17:15

ZAALVOETBAL - Met nog een wedstrijd te gaan in de hoofdklasse heeft Visser Chauffeursdienst de beste papieren om kampioen te worden. Twee wedstrijden werden reglementair beslist. Ucarcars kon geen team op de been brengen en zo won dus Adviesunie met 5-0 en Tis Smid stond met te weinig spelers in de hal om tegen Visser Chauffeursdienst te spelen en verloor dan ook met 5-0 en zodoende staat Visser met nog een wedstrijd te spelen twee punten voor op Beautysalon Jannie en heeft ook een beter doelsaldo.

Beautysalon Jannie won met veel moeite van Sportcentrum Ron Haans met 4-3 en MLS verspeelde de laatste kans om kampioen te worden door met 7-2 te verliezen van TTK en J.Kuiper verloor met 10-4 van OG Team 1 en staat nu weer laatste. Glasgarage 1 won in de overgangsklasse met 7-3 van Xelvin Techn. Det. en staat nu gedeeld tweede, maar heeft wel een wedstrijd meer gespeeld. In de eersteklasse werd een wedstrijd gespeeld en daar won Rainbow Events van VIB Netwerken met 4-2.

Partycentrum Joenne verloor in de tweedeklasse van Kruit en Kramer met 9-6 en daardoor heeft ook Kruit en Kramer nog een kans om te promoveren. Team Carambole won met 6-1 van Fc. Titanium en Buurke Bestrating verloor van Vireau Bloemen met 5-0 en staat op het punt om te degraderen. Klusfabriek.nl won van Bareveld met 4-1 en Glasgarage 2 liet Afterbeat achter met lege handen door met 20-1 te winnen en zo kreeg Afterbeat in twee wedstrijden meer dan veertig doelpunten tegen en zal volgend seizoen in de derdeklasse uitkomen. In de derdeklasse gaat Fc Reyes promoveren naar de tweedeklasse doordat het zelf won van Smurfit/Kappa met 4-2 en naaste belager DWS/Drukkerij v.d. Kooi verloor van NVl met 6-4.

Vrijdag 19 april is de finaleavond van de beker en die avond zullen alle kampioenen en topscoorders en de minst gepasseerde doelmannen hun prijs krijgen en zal er een verloting plaats vinden en wij hopen samen met Sportplein dat het een gezellige avond zal worden.