Overslaan en naar de inhoud gaan

12e All Time Music Festival 2013 in Hotel Parkzicht 10 acts op 3 podia

Door op zaterdag, 6 april, 2013 - 08:30

ALL TIME - Voor de 12e keer organiseert Parkzicht Veendam het All Time Music Festival.
Dit jaar op zaterdag 20 april met bekende namen als Ali B. en Charly Luske, Ali B. komt met 2 gast rappers van televisie naar Veendam met zijn programma Ali B. Op Volle Toeren, Charly Luske is op dit moment te zien in de Beste Zangers van Nederland. Naast de twee top artiesten staat Papa di Grazzi ook in de Grote zaal met hun super show. Top-40 band Given in de kleine zaal en de tent is omgetoverd als een Covertent met Cash'd Out als Johny Cash coverband, S.O.S. met Abba hits, Still The Beetels met de grootste hits van The Beatles, Tanytown Plays Bruce Springsteen, Herman Brood & Wild romance door Spritz en de afsluiting in de tent door The Fortunate Sons, de Creedance Clearwater Revival band van Nederland.
Kaarten zijn 22.50 euro in de voorverkoop en 27.50 euro aan de kassa.
Op www.parkzicht.com kunt u de kaarten ook online bestellen.

Ali B. Op Volle Toeren
Nederlands' populairste rapper Ali B is een man met een serieuze boodschap, maar ook de man van de lach. Hij weet als geen ander rap met komedie te combineren en is een rasechte entertainer. Een rapper die de nederhop voor een breed publiek toegankelijk heeft gemaakt en die zich overal thuis voelt: op het poppodium, in het theater en op de TV-set.
In 2011 speelde Ali B hierop in enveroverde de entertainer heel Nederland met zijn televisieprogramma ‘Ali B Op Volle Toeren'. De rapper wist onder oog van miljoenen kijkers de werelden van hedendaagse hiphophelden en tijdloze artiestenvan
vaderlandse bodem bij elkaar te brengen en uit te dagen tot een muzikale uitwisseling.
Onder vaste begeleiding van producer Brownie Dutch ontving Ali B naast artiesten als Willeke Alberti, Henny Vrienten en Stef Bos, rapcollega's als Yes-R, Kleine Viezerik en Negativ. Het eerste seizoen van het televisieprogramma ontving een eervolle vermelding bij de Nipkow-prijs 2011. Het tweede seizoen resulteerde in 2012 in een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring.

Van de televisie naar Parkzicht Veendam
Nu is ‘Ali B Op Volle Toeren' te zien in Hotel Parkzicht. Tijdens het optreden worden nieuwe nummers, bekend van de afleveringen uit alle seizoenen, afgewisseld met bekende hits van Ali en zijn muzikale introducés. Hij doet dit samen met twee bekende gast rappers.