Overslaan en naar de inhoud gaan
Site Header

Nieuwsbrief Stichting Kabelnet Veendam Omzetten borg naar koop smartcards

Door op maandag, 1 april, 2013 - 16:37

SKV - Vanwege het efficiënter maken van onze administratieve processen heeft het Algemeen Bestuur van Stichting Kabelnet Veendam besloten om vanaf 1 april 2013 geen borg meer te gaan vragen voor de smartcards. Deze smartcard heeft u nodig in uw digitale ontvanger of CAM-module om middels digitale televisie extra pakketten te kunnen ontvangen. De smartcards worden vanaf 1 april 2013 alleen nog verkocht voor de prijs van € 19,85 euro per stuk.

Daarnaast heeft het bestuur besloten dat er maximaal 3 kaarten per geregistreerd adres gebruikt mogen worden. Voor de extra kaarten wordt naast een eenmalig bedrag van € 19,85 voor de aanschaf van de smartcard een bedrag van € 3,50 per maand in rekening gebracht voor de extra pakketten en zijn daarmee een exacte kopie van de eerste kaart.

Van abonnees die nu nog het oude tarief voor een extra kaart betalen zal per 1 april de prijs worden aangepast naar € 3,50 per maand.


TNT-HD
Zoals we al gemeld hadden is de zender TNT-HD zender van de maand april. Vanaf vandaag is deze zender de gehele maand te bekijken door alle digitale abonnees die beschikken over een HD-ontvanger. TNT-HD is te ontvangen via kanaal 247.