Overslaan en naar de inhoud gaan

Gebedsweek bij Baptisten Veendam

Door op dinsdag, 19 maart, 2013 - 17:00

GEBEDSWEEK - Bij de Baptisten gemeente in Veendam aan de van Blankensteinkade 6 wordt van zondag 24 tot zaterdag 30 maart weer een gebedsweek gehouden. Er zal worden gebeden voor onze woonplaats, voor de nood van de wereld en ook voor persoonlijk gebed en dankzegging zal er ruimte zijn. Er zullen verschillende vormen om te bidden worden aangeboden: niet alleen bidden met je handen gevouwen en je ogen dicht, maar ook bidden door middel van het maken van schilderijen, gedichten of muziek behoort tot de mogelijkheden. Christenen geloven namelijk dat gebed tot God veranderingen in gang kan zetten, waardoor mensen en hun omgeving beter tot hun doel komen.
Ook zullen er elke avond van zondag t/m donderdag om 19.00 korte samenkomsten worden gehouden; op de avond van Goede Vrijdag is er om 19.00 een Avondmaalsdienst en op zaterdag om 19.00 uur is er een speciale Paaswakedienst, waarin de gebedsweek zal worden afgesloten.
Zondagmorgen 31 maart, 1e Paasdag om 10. 00 uur begint de Paasmorgendienst.

De Baptisten Gemeente nodigt u hartelijk uit om deel te nemen aan één of meerdere diensten, maar bovendien wordt u uitgenodigd om gebedspunten aan te dragen, zodat een team van bidders voor uw gebedspunt kan bidden. Er kan samen gebeden worden, maar u kunt ook per e-mail uw gebedspunt kenbaar maken via : gebedsweekbaptistenveendam@gmail.com