Sport

SC Veendam komt met halve seizoenkaart



Nieuwsbrief SC Veendam

VOETBAL - Trainer Gert Heerkes heeft tijdens de nieuwjaarsvisite van vrijdag jl. uitgesproken dat SportClub Veendam gaat voor een plaatsje in de play-offs. Dat is een mooie sportieve ambitie en echte liefhebbers kunnen dit op de voet volgen. Bijvoorbeeld via de aanschaf van een halve seizoenkaart.
Voor slechts 60 euro bent u rechtstreeks getuige van de opmars van onze Kolonisten, te beginnen op vrijdag 1 februari met de regelrechte regioderby tegen het FC Emmen van Joop Gall (uit Muntendam) en Peter van der Vlag (uit Wildervank).
SC Veendam speelt tijdens de rest van het seizoen nog zeven thuisduels. Aan onze eigen Langeleegte spelen wij onder meer ook nog tegen FC Volendam en Go Ahead Eagles.
Omgerekend zit u dus voor nog geen negen euro per duel eerste rang op onze Roelof Meertenstribune (lange zijde tegenover de hoofdtribune).

SC Veendam op glad ijs
SportClub Veendam begeeft zich volgende week dinsdag op glad ijs. Studenten van de Hanzehogeschool die momenteel stage lopen bij SC Veendam, hebben namelijk een ijshockeyclinic georganiseerd voor onze selectie. Dat gaat allemaal gebeuren op 29 januari en wel op de ijshockeybaan van sportcentrum Kardinge in Groningen. Van 14.00 tot 15.00 uur binden onze Kolonisten de gladde ijzers onder. De coach van GIJS Bears, Henk Keizer, zal de clinic leiden in aanwezigheid ook van enkele spelers van GIJS. De zaterdag er na - 2 februari (20.30 uur)- zullen leden van onze businessclub, de technische staf en een deel van de selectie het duel GIJS Bears-Romijnders Devils Nijmegen bezoeken.