Sport

Zaalvoetbal in Veendam



ZAALVOETBAL - De eerste wedstrijden in het nieuwe jaar 2013 zijn weer gespeeld. Er werd gespeeld in de eerste-, tweede- en derdeklasse. In de eersteklasse won Draaier Schilders met 5-4 van Rainbow Events. Draaier Schilders kwam met 4-1 achter maar won de sensationele wedstrijd met 5-4. En blijft door deze doelpuntrijke wedstrijd koploper. Grandcafè Rembrandt had geen moeite met Euromail en won dan ook met 9-0 en blijft in het spoor van koploper Draaier Schilders. Sportplein stond met 4-0 voor tegen VIB Netwerken, maar stond na afloop wel met legen handen door met 5-4 te verliezen. ZTK Kolham won met 7-3 van Boomkwekerij Bijmolt dat slecht met de kansen omging en zodoende de nederlaag aan zich zelf had te wijten.

Een wedstrijd werd er gespeeld in de tweedeklasse en daar verloor Calker/Heikens met 8-3 van Partycentrum Joenne. Uildriks scoorde vijf goals en blijft dus bovenaan met drie punten meer dan Fysio Jan Veen.

Beste Hypotheek blijft het in de derdeklasse goed doen, want ook nu werd er weer gewonnen en deze keer werd Fc. Reyes met 8-2 verslagen en Altundas scoorde vijf keer. NVL en Smurfit/Kappa maakten er een mooie wedstrijd van en het was tot aan de laatste minuut spannend wie er met de drie punten vandoor zou gaan. Maar uiteindelijk bleef het toch gelijk: 3-3. Team 49 won van GHV/Axinte met 7-3 en houd de aansluiting met de middenmoot.