Nieuws

Leny 't Hart leest voor bij Kinderopvang Meander



VOORLEZEN - Woensdag 23 januari rond 08.30 uur leest Leny 't Hart voor aan de peuters van Kinderdagverblijf Meander aan de Somerlustweg 54a in Veendam. Het verhaal gaat niet over zeehondjes, maar over de peuter Dorus uit het prentenboek ‘Nog 100 nachtjes slapen'. Geschreven en geïllustreerd door Milja Praagman en gekozen tot prentenboek van het jaar 2013.

Dorus is pas over 100 nachtjes jarig, maar wil eigenlijk nu al een feestje. Honderd nachtjes wachten is ook wel erg lang voor een peuter.

Woensdag is een van de voorleesdagen tussen 23 januari tot en met 2 februari. Het doel van deze campagne van de stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB) is het stimuleren van voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen.

Na het voorlezen gaan Leny 't Hart en de peuters gezellig ontbijten. De broodjes worden zoals elk jaar gesponsord door Daan van der Veen, de huisbakker van Kinderopvang Meander. De rest van de dag zal in het teken van het mooie verhaal staan, dus dat zal een feest worden!

Kinderopvang Meander vangt kinderen op vijf verschillende locaties in Veendam op, zowel 0 tot 4-jarigen, als kinderen in de basisschoolleeftijd. De opvang is open tijdens werkdagen, gedurende 51 weken per jaar, van 07.00 uur tot 18.00 uur. De BSO is ook in schoolvakanties open en organiseert dan extra leuke (sport)activiteiten.

Voor meer informatie of het aanvragen van een informatiepakket over de Kinderopvang zijn wij te bereiken: telefonisch (0598) 667997, per e-mail kinderopvang@zgmeander.nl of kijk op www.kinderopvangmeander.nl