Nieuws

Sport- en spelinstuif voor senioren



SPORTIEF - Om het jaar sportief te beginnen wordt er op dinsdag 15 januari 2013 een sport- en spelinstuif voor senioren georganiseerd. Iedereen vanaf 50 jaar is van harte uitgenodigd voor deze gezellige middag. De instuif vindt plaats in de Sorghvliethal in Veendam en wordt georganiseerd door team sport, gemeente Veendam.

Om de spieren op te warmen starten we de middag met een gezamenlijke warming-up. Na de warming-up kan men kiezen uit verschillende activiteiten, zoals sjoelen, darten, ringhockey, knotshockey, badminton, groot vier op een rij, dans, enz. Voor zowel de actieve als minder actieve 50-plusser is er van alles te doen. Ook worden ‘ravijn' en ‘mijnenveld' aangeboden, dit zijn hele leuke vernieuwende groepsspellen. De instuif duurt van 13.30 tot 15.00 uur en vindt plaats in de Sorghvliethal aan het Jan Salwaplein 3 in Veendam. Het dragen van sportieve kleding wordt aanbevolen en het dragen van sportief/ schoon schoeisel is verplicht.

Deelnamekosten zijn €1,-, graag bij binnenkomst contant voldoen. De middag wordt georganiseerd vanuit team sport, gemeente Veendam in samenwerking met het ouderenwerk Compaen en de GALM-groepen Veendam/ Wildervank.

Bent u nieuwsgierig en heeft u zin gekregen in deze gezellige en sportieve middag? Meld u dan aan vóór dinsdag 15 januari 2013 door te bellen met, t. 0598-652302 of te mailen naar: annewil.schreuder@dekompanjie.nl.