Overslaan en naar de inhoud gaan

Wasmiddelactie voor de voedselbank Veendam

Door op zaterdag, 1 december, 2012 - 15:00

Door Ineke van Loo

WASMIDDEL - Op de vraag waar de Voedselbank echt tekort aan heeft, kregen we als antwoord: wasmiddel. Vaak een sluitpost bij veel gezinnen omdat voeding voor gaat. Maar wel een belangrijk artikel om in huis te hebben, veel mensen willen er toch graag verzorgd bij lopen. Zeker als ze bijv. naar een sollicitatiegesprek of naar hun werk moeten.

Eurokorting en het Jongerenwerk Compaen hebben de handen ineen geslagen om een wasmiddelactie op touw te zetten voor de Voedselbank. Eurokorting heeft al andere bedrijven kunnen betrekken (Schomacher Mannenmode en De Boer Groothandel) die de eerste zendingen al hebben geregeld. De jongeren van Break! gaan de straat op met winkelwagens om huis-aan-huis wasmiddel op te halen. Dus heeft u nog een fles of pak staan geeft u dat dan mee aan onze jongeren om zo rond deze kerst tijd mensen die het wat minder hebben ook een schone kerst te bezorgen.

Mochten onze jongeren u niet thuis treffen en u wilt toch graag meedoen... dan kunt u het brengen naar jongerencentrum Break! Jan Salwaplein 3 in Veendam of Eurokorting, Lloydsweg 28b Veendam. U kunt ook bellen dan komen we het halen: 0598-698119 (vragen naar: Ineke van Loo) of 0598-635262 (vragen naar Greetje).

We hopen op uw medewerking!