Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaalvoetbal Veendam Wildervank

Door op zondag, 25 november, 2012 - 21:39

Door Jacob Kuipers

ZAALVOETBAL - Deze week in de hoofdklasse was het weer stuivertje wisselen bovenin. MLS won van TTK met 9-4. MLS staat nu weer aan kop doordat Beautysalon Jannie niet verder kwam dan 4-4 tegen Sportcentrum Ron Haans, dat in de laatste minuut de gelijkmaker maakte. Adviesunie won in een leuke wedstrijd van Ucarcars met 5-4. Visser Chauffeursdienst had geen moeite met Tis Smid en won met 8-2. Hateboer had met vijf doelpunten een groot aandeel aan de overwinning samen met de drie klundertjes. O.G.Team verloor verrassend van J.Kuiper met 6-3.

In de overgangsklasse verloor van Ringh/Goudenschaar met 7-1 van Glasgarage 1. Sandra's Hairstudio won van een incompleet Eetcafe Rembrand met 6-4 en verliest hiermee de aansluiting met O.G.Team 2 om de eerste plaats. HLB Nannen verliet de laatste plaats door te winnen van Clias/van der. Laan, dat nu laatste staat. Pizza Mamma Mia won in een spannende wedstrijd met 5-4 van Xelvin, dat twee keer terug kwam van een achterstand, maar toch in de laatste minuut nog een doelpunt om de oren kreeg. Een verrassing was er in de eerste klasse waar Draaier Schilders de eerste nederlaag van dit seizoen moest incasseren tegen een zeer goed spelend Sportplein: 4-3. Rainbow Events en Grandcafe Rembrand maakten daar beide gebruik van door te winnen en beide ploegen op twee punten achterstand staan. Rainbow Events won met 6-3 van Euromail en Grandcafe Rembrand won met 18-1 van Bareveld door ondermeer zeven doelpunten van Grasmeijer.

In de tweedeklasse won Partycentrum Joenne de strijd om de eerste plaats door te winnen met 4-2 van medekoploper Fysio Jan Veen. Klusfabriek won van Buurke Bestrating met 5-4 en daardoor blijft Buurke nog op nul punten staan. FC. Titanium had waarschijnlijk medelijden met Afterbeat door met 3-2 te verliezen en zo de eerste drie punten pakt van het seizoen. Van Calker/ Heikens won van Glasgarage 2 met 3-1.

De derdeklasse is leuk tot nu toe, omdat iedereen van elkaar kan winnen. Alleen Beste Hypotheek is te sterk. NVL verloor van Team 49 ers met 5-3 en won vrijdag van Broekema met 5-1 en Team 49 ers won ook hun tweede wedstrijd deze week met 5-3 van Warmteservice. DWS/ v.d. Kooi won met 3-2 de strijd om de tweede plaats tegen Van der Veendam kantoormeubelen en FC. Reyes herstelde zich goed na vorige week vrijdag en liet Smurfit/ Kappa met lege handen achter: 5-3.