Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaalvoetbal

Door op dinsdag, 20 november, 2012 - 20:48

ZAALVOETBAL - In de hoofdklasse blijft het stuivertje wisselen bovenin. Nu won Visser Chauffeursdienst van MLS met 4-2. MLS stond met 2-0 voor en was ook beter, maar toch kwam Visser Terug tot 2-2 en na een kleine omzetting in het team was de tweede helft voor een zeer goed spelend Visser en won dan ook verdiend.

Nu staat Beautysalon Jannie weer bovenaan door met 5-2 te winnen van Ucarcars en was Wolf weer niet te houden en scoorde drie maal. O.G.Team2 won reglementair van Pizza Mamma Mia met 5-0 in de Overgangsklasse. In de middenmoot won J.Meijer van Clias/v.d. Laan met 6-3 en Glasgarage kreeg klop van Eetcafe Rembrandt met 10-2. Sandra's Hairstudio won met 3-0 van HBL Nannen.

De eersteklasse is Draaier Schilders nu vijf punten los van de achtervolgers. Nu werd er in spannende wedstrijd maar moeite gewonnen Rainbow Events met 2-0 en op maandag werd ZTK Kolham al aan de zekar gebonden door deze te win nen met 8-2.  Grandcafe Rembrand won met 11-3 van B&M en Sportplein dat goed speelde won van Euromail met 7-1. Boomkwekerij Bijmolt won met 4-3 van QB Onderdelenshop na een 2-0 achterstand.

In de tweedeklasse blijft Fc.Titanium het iedere team die boven hen staan het moeilijk te maken. Nu werd er gelijk gespeeld met 0-0 tegen Vireau Bloemen. Afterbeat blijft nog zonder punten door weer met grote cijfers te verliezen, nu werd er met 9-1 verloren Klusfabriek.

Beste Hypotheek won in de derdeklasse ook zijn achtste wedstrijd en blijft koploper met een voorsprong van negen punten. Nu werd er gewonnen van Avebe met 12-0. v/d/Veen Kantoormeubelen won met 10-1 van Warmteservice en GHV/Axinte won verdiend van Smurfit/Kappa met 4-2. DWS/v.d. Kooi won van Fc. Reyes met 6-4.

Fc. Reyes heeft zich zeer onsportief gedragen in deze wedstrijd en kregen totaal 4 x geel waarvan een speler twee kreeg dus rood en na de wedstrijd de scheidsrechter werd bedreigt en enkele spelers zich ook nog in de kleedkamer onbehoorlijk hebben gedragen. De scheidsrechter zullen de komende tijd strenger optreden tegen spelers die zich verbaal niet kunnen gedragen. Als het zo blijft doorgaan zullen er enkele scheidsrechter stoppen en is het einde van V&Z nabij.

Op 27 November is de algemene leden vergadering in de Wildervanckhal aanvang 19:30 uur. Wij als bestuur hopen dat vele leden aanwezig zijn en ook met oplossingen komen.