Overslaan en naar de inhoud gaan

Inloopochtenden en aanbod computercursussen Web in de Wijk

Door op zondag, 18 november, 2012 - 17:19

COMPUTER - Web in de Wijk is elke vrijdag in het "Veencompas" aanwezig van 10.00 uur tot 12.00 uur met Inloopochtenden. Het adres is: Jan Salwaplein 3, Veendam. In de ruimte van het Activiteitenplein, ingang "Ontmoeting", kan iedereen die kennis wil maken met de computer of een vraag heeft waar hulp bij nodig is binnenlopen. Er zijn geen kosten aan verbonden, de inloop is gratis. Er zijn laptops aanwezig en u kunt ook uw eigen laptop meenemen.

Ook wordt de cursus "Kennismaken en omgaan met de computer" aangeboden. Deze cursus, georganiseerd door vrijwilligers van het project Web in de Wijk en ondersteund door Compaen, is een groot succes. Onderdelen die aan bod komen tijdens de cursus zijn: hoe werkt een computer, programma's en vensters, hardware en software, tekstverwerken en bewerken, bibliotheken, mappen en bestanden, internet, e-mailen en veilig gebruik van de PC. Door de cursus krijgen de deelnemers inzicht in de werking en het gebruik van de computer.

De kosten voor 10 lessen € 10,-, inclusief een cursusboek. De cursus wordt op dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur gegeven in dorpshuis Bijleveld in Wildervank en op woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in de "Meridiaan" in Veendam.

Opgave hiervoor blijft nog steeds mogelijk, deze cursus wordt aangeboden zolang er vraag naar is.

Daarnaast geven we de gratis workshops Fotobewerken met Picasa en Internetbankieren. De workshop Picasa bestaat uit 3 lessen van 2 uur per les en Internetbankieren is één les van 1 ½ tot 2 uur.

Voor meer informatie of opgeven hiervoor: Jantina Hoving, tel.: 0598-620829 / 06-50291195 of per e-mail: webindewijkveendam@hotmail.nl