Sport

Zaalvoetbal in Veendam



ZAALVOETBAL - In de hoofdklasse pakte Kuiper ook de eerste drie punten van het seizoen door met 7-5 te winnen van Tis Smid en ook Adviesunie heeft de eerste drie punten binnen door te winnen van Sportcentrum Ron Haans. O.G.Team 1 bracht TTK de eerste nederlaag toe door met 5-2 te winnen.

De overgangsklasse blijft spannend. Pizza Mamma Mia en O.G.Team 2 blijven bovenaan staan. Mamma Mia won met 4-1 van HLB Nannen en O.G.Team 2 won met 7-2 van Glasgarage 1. Eetcafe Rembrandt kon geen team formeren en verloor reglementair met 5-0 van Xelvin. VIB Netwerken won twee keer in de eerste klasse deze week. Maandag werd er met 9-2 van Bareveld gewonnen en vrijdag werd Euromail verslagen met 2-1. Bareveld speelde ook twee wedstrijden en verloor met 13-2 van Rainbow Events en staat nog steeds op nul punten net als Boomkwekerij Bijmolt dat verloor van Draaier Schilders met 6-1. QB Onderdelenshop lijkt zijn weg te hebben gevonden in deze klasse, want nu werd er gewonnen van ZTK Kolham met 3-0.

In de tweedeklasse blijft Buurke Bestrating puntloos. Nu werd er in een spannende wedstrijd met 4-3 verloren van Team Carambole dat als nieuwe team goed mee kan komen. Partycentrum Joenne won met 7-3 van Kruit en Kramer. Fysio Jan Veen won met moeite van Glasgarage 2 met 3-1. Beste Hypotheek blijft het goed doen in de derdeklasse en is nu al zes punten los van de achtervolgers. Nu werd er gewonnen in een harde wedstrijd van NVL dat heel goed partij gaf. Fc.Reyes dat speelt voor het goede doel won met 10-1 van Warmteservice en Smurfit/Kappa won van naaste belager Avebe op het nippertje met 3-2. Ook DWS/v.d. Kooi won van GHV/Axinte met 3-2 . Team 49 ers won met 11-2 van Broekema mede door vijf doelpunten van Marcel Louwes.