Nieuws

Veendam bedankt vrijwilligers met lunch in Hotel Parkzicht




Prijswinnaars 2011

BEDANKT - Ook dit jaar wordt Vrijwilligers Bedankt! weer georganiseerd voor alle vrijwilligers van Veendam. Dit feest wordt ieder jaar georganiseerd door het Steunpunt Vrijwilligerswerk in samenwerking met de gemeente Veendam en de Rabobank om alle vrijwilligers in de gemeente te bedanken voor hun vrijwillige inzet.

Zaterdag 8 december is er in Hotel Parkzicht een lunch waar 300 vrijwilligers kunnen aanschuiven. Als blijk van waardering steken burgemeester, wethouders, raadsleden en beleidsmedewerkers van de gemeente Veendam samen met medewerkers van Compaen en de Rabobank de handen eens flink uit de mouwen. Het programma is van 11.30 tot 14.00 uur (zaal open om 11.00 uur).

Airamanna
Op het podium een optreden van de band Airamanna, opgericht in april 2012. De band bracht deze zomer hun eerste single uit "Better Things To Do". Airamanna bestaat uit Annamária Bomborova - zang/piano/kazoo, Kevin Addens - basgitaar/zang en Mathijs Heine - gitaar/piano/Tin whistle.

Lokaal compliment
Evenals voorafgaande jaren wordt ook dit jaar het Compliment voor lokale helden uitgereikt. Vier prijzen voor de meest in het oog springende en inspirerende vrijwilligersprojecten en/of -organisaties binnen de gemeente. De prijzen zijn respectievelijk € 1250,- (hoofdprijs), € 750,- (tweede prijs), € 500,- (derde prijs) en € 250,- (de aanmoedigingsprijs). Het prijzengeld wordt beschikbaar gesteld door de Rabobank. Een jury onder leidig van burgemeester Ab Meijerman zal de Complimenten uitreiken.

Gratis kaarten!
We stellen geen limiet per organisatie aan het aantal gratis af te halen kaarten. We gaan er echter wel van uit dat u als organisatie eerst goed inventariseert hoeveel vrijwilligers naar Vrijwilligers Bedankt! willen komen zodat de opgehaalde kaarten daadwerkelijk gebruikt worden. Mocht u teveel kaarten hebben opgehaald dan kunnen deze altijd teruggebracht worden.

Vanaf dinsdag 6 november kan uw organisatie de gratis toegangskaarten voor Vrijwilligers Bedankt! afhalen bij het Veencompas aan de Jan Salwaplein 3. Dat kan op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 - 16.00 uur. Het is niet mogelijk telefonisch of per e-mail kaarten te reserveren.

Tot slot
Zorgt u er voor dat alle vrijwilligers binnen uw vereniging/organisatie weten dat Vrijwilligers Bedankt! er weer aankomt? Dan kunnen wij vele vrijwilligers begroeten op zaterdag 8 december. Heeft u nog vragen dan kunt u contact met opnemen met Bijka Scholtens, Steunpunt Vrijwilligerswerk, tel.; 0598 698119 of per e-mail: bscholtens@compaenveendam.nl