Overslaan en naar de inhoud gaan

ZPC Bubble verzamelt medailles op Groninger B-kampioenschappen

Door op dinsdag, 19 juni, 2012 - 18:36

ZWEMMEN - Afgelopen weekend werd er in Delfzijl gestreden op de Groninger B-kampioenschappen. Deze kampioenschappen zijn bedoelt voor zwemmers die op bepaalde slagen geen limieten hebben gezwommen voor de Groninger A-Kampioenschappen. ZPC Bubble uit Veendam was erg succesvol op dit toernooi.

Zo werden er gouden medailles gewonnen door Manon Chicheportich, Remco Diepenbroek (2 keer), Jorrik Kerdijk, Lauren Vorstenbosch (2 keer) en Nanne Vorstenbosch (4 keer). Zilver was er voor Johan Arling, Remco Diepenbroek, Robin Ridderbos, Lauren Vorstenbosch (2 keer) en Nanne Vorstenbosch. Brons werd er gewonnen door Chantal Deekens, Jorrik Kerdijk en Lauren Vorstenbosch.

Ook werden er door de zwemmers zo'n 12 persoonlijke records gezwommen. De grootste persoonlijke verbetering was voor Remco Diepenbroek. Hij zwom 7 seconden van zijn oude persoonlijke beste tijd af op de 100m vlinderslag. Dat is een grote verbetering op een 100 meter afstand.

De zwemmers en begeleiders van ZPC Bubble blikken tevreden terug op dit weekend, waarin zij 10 gouden, 6 zilveren en 5 bronzen medailles mee terug konden nemen naar Veendam.