Jeugd Stormvogels presteert goed op NK!

Door op vrijdag, 15 juni, 2012 - 10:17

WIELRENNEN - Zaterdag 9 juni werd er in Elim gestreden om de Nederlandse titels bij de jeugd in het wielrennen. De Stormvogels Veendam waren dit jaar met maar liefst 5 jeugdleden vertegenwoordigd. Een mooi resultaat voor de vereniging en een teken dat het jeugdwielrennen in de lift zit!

Onze jongste deelnemer Niels Stuut deed het zeer verdienstelijk in Categorie 1. Met een 11e plek kan hij zeer tevreden zijn. In categorie 3 reed Leon Ellerman een prima wedstrijd. Hij was zelf niet helemaal tevreden maar kan toch terugkijken op een goede wedstrijd en een keurige 13e plek.

Bij de meisjes hadden we zelfs 3 deelnemers. In categorie 3 streed Carolien de Bruin met de beste meisjes van ons land. Ze reed naar een prima 13e plek. In categorie 4 nam Alyssa Boer deel. Onder zware omstandigheden finishte zij uiteindelijk op een 34e plek. Het beste resultaat werd behaald door Lonneke Uneken in categorie 5. Net als vorig jaar haalde zij een podiumplek en legde beslag op een prachtige 3e plaats!

Al met al prima resultaten waar de vereniging erg trots op is!