Overslaan en naar de inhoud gaan

Weekenduitje jongerencentrum Break!

Door op vrijdag, 15 juni, 2012 - 10:12

BREAK - vrijdag, zaterdag en zondag organiseert het jongerencentrum van Compaen, Break!, een weekend vol activiteiten voor een groep van 24 jongeren. Naast de reguliere openingstijden zal deze groep ook in het centrum blijven slapen, op zaterdag een uitstapje maken en op zondag aan een aantal activiteiten deelnemen.

De groep bestaat uit jongeren van 12 tot 20 jaar; allemaal vaste bezoekers van het jongerencentrum. Op vrijdagavond blijft een deel van hen na de reguliere openingstijd voor een slaapfeest, waarna de hele groep de volgende dag vertrekt richting Attractiepark Slagharen. 's Avonds overnacht een deel wederom in het centrum; waarna op zondag een zeskamp, georganiseerd met de afdeling Sport van de gemeente, en een feestelijke barbecue op het programma staan. De avond wordt afgesloten met het gezamenlijk bekijken van de voetbalwedstrijd Nederland - Portugal.

Doel van het weekend is om jongeren de gelegenheid te bieden er ‘even uit' te zijn om leuke dingen te doen. Het jongerencentrum is verder gewoon open voor iedereen tijdens de reguliere openingstijden. Deze zijn te vinden op de facebook pagina van het jongerencentrum, "Jeugdcentrum Break!" .