Overslaan en naar de inhoud gaan

Piet Scholtens interim-directeur SC Veendam

Door op dinsdag, 12 juni, 2012 - 17:14

VOETBAL - Piet Scholtens is met ingang van heden benoemd tot interim-directeur van SportClub Veendam. Hij vervult deze taak tot 1 juli, zijnde het moment dat Wim Jansen officieel aantreedt als algemeen directeur van de club.
Er is gekozen voor deze constructie vanwege het feit dat Henk Eising eerder dit seizoen aankondigde, dat 27 april eigenlijk zijn laatste werkdag als algemeen directeur zou zijn. Door oorzaken van diverse aard - zoals het in stand houden van de club en het afwikkelen van belangrijke lopende zaken - is dit ruim anderhalve maand langer later geworden.

In overleg met de raad van commissarissen is de tijd nu rijp voor Eising om het stokje over te geven. Op deze wijze wordt bewust een soort van overgangsperiode gecreƫerd.
De komende weken (richting 1 juli) zal Eising voornamelijk besteden om de directionele overdracht van kennis en documenten richting Wim Jansen af te wikkelen. Tevens zal hij Jansen introduceren bij een aantal belangrijke partners van SC Veendam.
Eising zal als adviseur betrokken blijven bij onze club. Tijdens de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen, op maandag 20 augustus tegen FC Eindhoven, wordt hij officieel uitgezwaaid als directeur.