RTV Parkstad

2 juni Open Dag bij Radio Parkstad



OPEN DAG  - In het weekeinde van 2 en 3 juni worden overal in het land de studio's van de lokale omroepen open gesteld voor het publiek.

Radio Parkstad houdt de Open Dag op zaterdag 2 juni.
Vanaf 's morgens 09.00 uur tot 's avonds 21.30 uur kan iedereen een kijkje nemen in de studio. Er zijn de gehele dag bestuursleden aanwezig om inlichtingen te geven over het reilen en zeilen van een lokale omroep en er staan extra technici klaar om uitleg te geven over de apparatuur.

Alle bezoekers mogen een geluidsdrager meenemen met daarop hun favoriete muziek. Als men dat wil, mag men het nummer ook zelf aankondigen en aan iemand opdragen.

De programmering is speciaal aangepast aan de open dag. Alle programmamakers komen een half uur hun eigen programma promoten.

De studio bevindt zich aan de Cereslaan 2, op het industrieterrein de Vrijheid. De Cereslaan is een zijweg van de Adriaan Tripweg. Er is ruime parkeergelegenheid.

Zie voor het volledige programma: www.rtv-parkstad.nl. De omroep is te beluisteren op de FM frequentie 106.9 en op de kabel 100.8. Daarnaast ook nog via de internet-stream.