Overslaan en naar de inhoud gaan

Restaurant Tropiqua Veendam hoofdsponsor ZPC Bubble

Door op maandag, 16 april, 2012 - 07:34

Tekst Bubble

ZWEMMEN - Restaurant Tropiqua is voor de komende jaren de trotse hoofdsponsor van ZPC Bubble. Afgelopen week tekenden Erik Perdok van Restaurant Tropiqua en Arjan Essing van ZPC Bubble de overeenkomst in Restaurant Tropiqua in het gelijknamige zwembad in Veendam.

Nederland is een waterrijk land met ruim 3,5 miljoen actieve zwemmers. Naast de ruim 150.000 leden van de Koninklijke Nederlandse Zwembond bezoeken miljoenen Nederlanders regelmatig het zwembad voor een frisse duik of sportieve baantjes. Zwemmen is leuk, gezond en geeft elke keer weer nieuwe energie. ‘Wij hebben veel sympathie voor de zwemsport. Het is bereikbaar voor een breed publiek en het helpt kinderen zich al vroeg te redden in een waterrijke omgeving', aldus Erik Perdok van Restaurant Tropiqua. Onze bijdrage is bedoeld om zwemmen te stimuleren als onderdeel van individuele gezondheid.

Naast de zwem- en poloactiviteiten organiseert Bubble, dat dit jaar haar 80-jarig bestaan viert, ieder jaar een internationaal zwemtoernooi. Dit groots meerdaagse toernooi, in 2011 voor de 35e keer georganiseerd, met meer dan 800 deelnemers van zo'n 35 verenigingen is elk jaar weer een groot succes. De diverse trainingen vinden plaats in het zwembad Tropiqua te Veendam. De vereniging is lid van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) en neemt deel aan de door de bond georganiseerde competities en andere evenementen. Dit jaar heeft men zich knap gehandhaafd in Districtsklasse 1. Dit is mede te danken aan de organisatie en de goede begeleiding van zowel selectiezwemmers als recreanten.

Restaurant Tropiqua hoopt via de sponsoring bij te dragen aan het continueren van
de prestaties in de toekomst.De afspraken onderstrepen de intentie van beide partijen om via lange termijn samenwerking een voedingsbodem te leggen voor toekomstige prestaties.
Voor een bezoek aan het restaurant is men niet verplicht om gebruik te maken van het zwembad, maar men biedt wel aantrekkelijke arrangementen waarbij ook kan worden gezwommen. Erik en Paulien Perdok nodigen u dan ook graag uit om een kijkje te komen nemen in hun restaurant.