Overslaan en naar de inhoud gaan

EP:Rosies in Veendam viert 75-jarig jubileum

Door op zondag, 15 april, 2012 - 20:07


De prijswinnaars van de afgelopen week: AEG kruimeldief - Marja Vabree uit Zuidbroek,
Sony Tablet S - Antje Pot uit Oude Pekela, Kärcher stoomreiniger - Rudy Delger uit Winschoten

Win 75 prijzen met de jubileumquiz van EP:Rosies

PRIJZENFESTIVAL - In de jaren 60 was een kleuren TV het hipste van het hipste. In de jaren tachtig konden alle cassettebandjes in de prullenbak door de introductie van de compact disc. Nu
down- en uploaden we alles om het vervolgens naar andere media te streamen. Op onze smartphone en tablet hebben we overal alle informatie binnen handbereik en films bekijken we in 3D.

De ontwikkelingen in de consumentenelektronica hebben niet stil gestaan. Net als EP:, die dit jaar zijn 75-jarig jubileum viert. Al die tijd volgt EP: de nieuwste trends, biedt de nieuwste producten van kwaliteitsmerken en geeft persoonlijke service. Om dit te vieren pakt EP:Rosies in Veendam groots uit. Want wie jarig is, trakteert.

Jubileumquiz
Op Facebook houdt EP: acht weken lang een jubileumquiz met vragen over 75 jaar elektronica. Bert Rosies van EP:Rosies."Wie het snelst de tien vragen beantwoordt, wint prijzen zoals een LCD, wasmachine , tablet, volautomatische koffiezetter, camcorder en nog veel meer. De deelnemer kan zelf bepalen voor welke prijs hij of zij wil spelen. Elke week is er een nieuwe quiz, dus dat betekent nog 4 weken weken lang kans op mooie prijzen."

De Facebookpagina van EP: is te vinden op www.facebook.com/EPnederlannd.
www.eprosies.nl