Schoenmakerij Struik winnaar badminton bedrijvencompetitie

Door op zaterdag, 31 maart, 2012 - 11:11

Maandag 26 maart vond de finale avond van de jaarlijkse badminton bedrijvencompetitie plaats. Spannende wedstrijden tussen 24 bedrijventeams uit de regio tijdens deze gezellige sportieve competitie die dit jaar alweer voor de zesde keer georganiseerd werd door SV Meteoor. Op deze derde avond werden de laatste rondes van de competitie gespeeld. Tijdens de wedstrijden bleken diverse teams erg aan elkaar gewaagd en werd zwaar gestreden om zo hoog mogelijk te eindigen.

In de hoogste finale poule ging het tussen titelverdediger Schoenmakerij Struik, A7 snelkoeriers, Wolfard & Wessels en Café De Toeter. De schoenmakers bleken oppermachtig. Na eerst de voorronde poule al zonder een verliespunt door te zijn gekomen hoefden ze in deze finalepoule ook slechts 1 punt af te staan. Met 5-0, 5-0 en 4-1 werd de andere teams het nakijken gegeven en gingen ze voor de derde keer aan de haal met de enorme wisselbeker.

De overige poules werden gewonnen door Schildersbedrijf Willy Deuze (poule B), Installatiebedrijf Mulder (poule C), Jumbo team 3 (poule D), de Buzzers/QBuzz (poule E) en SuperCoop 1 in poule F. Voor alle 6 poules ging het winnende team naar huis met een bekertje en werd de vierde plek blij gemaakt met een slagroomtaart. Al met al weer een zeer succesvolle editie van dit jaarlijkse evenement mede mogelijk gemaakt door Schildersbedrijf Willy Deuze en het Sportplein. In verband met de enthousiaste reacties liet de organisatie al weten volgend jaar maximaal 28 teams aan te kunnen nemen.