Nieuws

Operetteweekend met Saison in Salzburg



OPERETTE - Nog enkele dagen en dan kunnen de operetteliefhebbers uit Veendam en omgeving een weekend lang volop genieten van drie prachtige uitvoeringen. De operettevereniging Veendam-Wildervank speelt Saison in Salzburg op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 maart, op de planken van cultuurcentrum vanBeresteyn in Veendam. De OVW staat borg voor uitvoeringen van hoog nivo en zal met operette van Saison in Salzburg (‘Salzburger Nockerln') van Fred Raymond het publiek dan ook zeker weer positief verrassen!

In een werkelijk sprankelend Oostenrijkse decor zult u prachtige melodieën horen en de bekende romantiek heeft weer de overhand. Salzburger Nockerln is niet alleen een hotel maar ook een gerecht vergelijkbaar met onze bekende Hollandse poffertjes. In het verhaal draait het om de beste "nockerln" bakster en de concurrent gaat zelfs zo ver dat hij haar een huwelijksaanzoek doet! En dan heb je de poppen aan het dansen in een luchtig verhaal met veel humor en romantiek. Een ‘plaatje' om te zien zijn ook de fraaie decors, prachtige kostuums en speciale schitterende lichteffecten.

Een voorstelling met garantie van een avond/middag plezier! En voor het publiek dat nog nimmer een operettevoorstelling heeft bezocht is het dan ook zeker een aanrader om nu toch eens te gaan kijken.

De première is op vrijdag 23 maart 20.00 uur. Beide andere voorstellingen zijn te zien op zaterdag 24 maart 20.00 uur en zondag 25 maart 14.30 uur. Kaarten zijn nu in de voorverkoop (en op de voorstellingsdag aan de kassa) bij cultuurcentrum vanBeresteyn te Veendam