Nieuws

Programmaboekje BoodschappenPlusBus in april is uit



BOODSCHAPPENPLUSBUS - Het is alweer bijna 3,5 jaar geleden dat de BoodschappenPlusBus in de gemeenten Bellingwedde, Reiderland, Scheemda en Winschoten (nu Oldambt en Bellingwedde) is gaan rijden. Er mag gezegd worden dat dit project inmiddels een zeer succesvolle dienst is geworden, waar jaarlijks heel veel mensen gebruik van maken.

Inmiddels is de bus ook in de gemeente Menterwolde en nu ook in Veendam gaan rijden. Er zal hard aan worden gewerkt om de bus ook daar een groot succes te laten worden.

Steeds wordt er gewerkt om de dienst nog beter te maken, daarom is de voordeelpas ingevoerd. Iedereen die de actie "Vrienden voor de Bus" (€ 15,00 per jaar) steunt, ontvangt deze pas. Met deze pas ontvangt u korting op uitstapjes en heeft u in het lopend jaar ook nog andere voordeeltjes ermee.

Wat is de BoodschappenPlusBus
De BoodschappenPlusBus is niet alleen een Boodschappenbus, maar doet veel meer.
Maandelijks wordt er een programmaboekje uitgebracht waar veel uitstapjes in staan. U kunt zich telefonisch opgeven voor één of meerdere uitstapje[s] naar keuze..

Om maandelijks het programmaboekje te ontvangen, kunt het onderstaande telefoonnummer bellen om uw naam en uw adres door te geven.

U wordt altijd bij huis opgehaald en weer thuisgebracht.

U kunt ook zelf ideeën aandragen waar u graag heen zou willen. In overleg is alles mogelijk en bent u met minimaal 5 personen, dan kunt u buiten het programmaboekje om een reisje boeken naar een bestemming waar u graag heen wilt.

De BoodschappenPlusBus is dus veel meer dan alleen maar boodschappen doen. De bus gaat naar o.a. musea, steden, evenementen en markten. Er worden mooie tochten gemaakt door bijv. Drenthe en ook gaan we regelmatig op een zondagmiddag uit eten.

Hopelijk, heeft u een goed beeld gekregen van de BoodschappenPlusBus. Het is geheel vrijblijvend. Pas wanneer u mee gaat met een uitstapje, betaalt u hiervoor. (daarnaast wordt het steunen van de actie "Vrienden van de Bus", wel zeer op prijs gesteld). Wanneer u na het lezen van het bovenstaande nieuwsgierig bent geworden, belt u dan gerust één van de onderstaande nummers of kom langs op onderstaand adres. De koffie staat altijd klaar.

Stationsgebouw
Stationsweg 10
Winschoten

Telefoonnummer: 0597-591748 of 06-11902895.