Overslaan en naar de inhoud gaan

Muziekweekend Sorghvliethal staat voor de deur

Door op zaterdag, 10 maart, 2012 - 15:00

MUZIEKWEEKEND - Vrijdag 16 en zaterdag 17 maart is er weer een muziekweekend in de Sorghvliethal te Veendam. Op vrijdag staat er een Hollandse avond op het programma. Kaarten voor deze avond zijn nog te verkrijgen bij Primera Hiemstra.

Amstel Supermarkt Actie
Deze week worden er, zolang de voorraad strekt, entreebewijzen door sponsor Amstel beschikbaar gesteld. Bij een krat Amstel ontvangt men 1 entreekaart voor het 100% FEEST op 16 maart waar de Dikdakkers en Helemaal Hollands de hoofdacts zijn. Deze kaartenactie is alleen bij C1000 De Reede en AH Autorama in Veendam en Poiesz in Nieuwe Pekela.

Jan Smit
Op 17 maart staat er weer een programma vol bekende artiesten. Zo zal Jan Smit de hoofdact van deze avond zijn. Ook zijn muziekale vrienden de 3 J'S zijn van partij. Rene Becker en de band Vangrail maken het programma compleet. De laatste kaarten zijn te verkrijgen bij de voorverkoop adressen Primera in Veendam, Hoogezand en Stadskanaal, bij Q8 in Oude Pekela en het Sportplein Veendam en te bestellen via www.evenementenhallenveendam.nl.

Indoor Music Festival regionaal georiƫnteerd
Waren het vorig jaar nog 80% Veendammers die het Indoor Music Festival bezochten. Dit jaar komen er mensen vanuit de hele regio naar de Sorghvliethal in Veendam. De organisatie is blij verrast hierdoor en maakt zich op voor de tweede editie van het Indoor Music Festival.