Overslaan en naar de inhoud gaan
Site Header

Voor 1 euro p.p. naar thuisduel FC Oss

Door op vrijdag, 13 januari, 2012 - 14:52

VOETBAL - Seizoenkaarthouders kunnen met hun vrienden en bekenden voor 1 euro p.p. naar de eerste thuiswedstrijd van 2012 tegen FC Oss, en wel op maandag 23 januari (20.00 uur).
Deze kaarten zijn vanaf maandag 16 januari verkrijgbaar.

Lees de open brief annex uitnodiging van algemeen directeur Henk Eising.

Beste seizoenkaarthouder,

U als vaste supporter met een geel-zwart hart heeft 23 januari natuurlijk al op uw netvlies gegrift staan: eindelijk weer een thuiswedstrijd van SportClub Veendam. Hoe mooi zou het zijn wanneer de Kolonisten die avond voor volgepakte tribunes de Langeleegte ouderwets laten beven op zijn monumentale grondvesten?! En dan samen onze jongens naar de overwinning te schreeuwen, en te zorgen voor een vliegende start van de tweede seizoenshelft! Want zeg nu zelf, u wilt toch ook niet dat er voor half lege tribunes wordt gespeeld?!

Maar met een maandagavondwedstrijd in de onbestendige wintermaand januari en FC Oss als tegenstander dreigt het daar wél op uit te lopen. Terwijl juist déze match tegen een naaste concurrent van cruciaal belang is! Daarom doen wij met klem een beroep op u, de vaste kern van de supporters! NEEMT ALLEN MINIMAAL TWEE MENSEN MEE naar de wedstrijd: een oom, buurman, nichtje, of desnoods uw schoonmoeder, het maakt niet uit. Iedere SCC-houder kan zoveel gasten meenemen als hij/zij wil, voor slechts één euro per persoon! Wat ons betreft neemt u de hele straat mee!! Iedereen weet toch wel iemand in zijn omgeving die te porren is voor een potje opgestroopte-mouwen-voetbal? Dat is toch veel toffer dan op de maandag om acht uur op de bank te hangen voor Goede Tijden, Slechte Tijden?!

Juist u als seizoenkaarthouder dient nu uw verantwoordelijkheid te nemen, en te zorgen dat de olievlek groter wordt; juist in zware sportieve tijden moeten de fans samen de schouders eronder zetten. Desnoods betaalt u die ene euro zelf! Maak mooie sier bij uw collega's, teamgenoten of schoonmama. Dat heeft u toch wel voor de club over?! Want vergeet niet, het is voor ÚW SportClub Veendam! Sterker nog: WIJ ACCEPTEREN HET NIET WANNEER U NIEMAND MEENEEMT!

De euro-kaarten zijn vanaf maandag 16 januari tot en met vrijdag 20 januari verkrijgbaar bij de receptie van het Gjaltemastadion aan de Langeleegte op vertoon van uw seizoenkaart. Dus neem nou die moeite, steun uw club en koop massaal uw extra kaarten!!

Met sportieve en koloniale groet,

Henk Eising