Overslaan en naar de inhoud gaan

NOVO organiseert proefmiddag in A.G. Wildervanchuis

Door op dinsdag, 8 november, 2011 - 10:41

AG WILDERVANCK - Het Centrum voor dagbesteding van NOVO organiseert op donderdag 17 november een proefmiddag voor bewoners van het A.G. Wildervanckhuis. Tijdens de proefmiddag kunt u allemaal lekkere lekkernijen proeven van de NOVO Konditiorei in Hoogezand. Bij lekkere lekkernijen kunt u denken aan: slagroomtaart cake (met smaak), muffins, banketstaven, (gevulde) koeken en appeltaart.

De proefmiddag wordt georganiseerd om NOVO meer bekendheid te geven en om de bewoners een gezellige middag te bezorgen. De cliënten verzorgen dagelijks de bewoners met een kopje koffie of thee. De cliënten wilden eens wat extra's en daarom hebben wij de proefmiddag georganiseerd voor de bewoners van het A.G. Wildervanckhuis.

Het A.G. Wildervanckhuis biedt ons als NOVO de mogelijkheid om verschillende vormen van dagbesteding aan cliënten te bieden. Het gaat om ondersteunende dienstverlenende werkzaamheden o.a. cliënten die de was opvouwen en rondbrengen, cliënten die de post rondbrengen, cliënten die koffie en thee inschenken, cliënten die schoonmaakwerkzaamheden verrichten. Maar ook zijn er cliënten die conciërge achtige werkzaamheden verrichten.

Ook is er binnen het A.G. Wildervanckhuis een bruin-café samen met een binnenplein en buitenterras. Dit is een ontmoetingsplaats waar zowel bewoners en bezoekers een kopje koffie, thee en een drankje kunnen nuttigen. De cliënten van NOVO zorgen ervoor dat mensen worden voorzien van een kopje koffie, thee of een drankje.

NOVO heeft meer dan tachtig locaties in de provincies Groningen en Drenthe, waar mensen met een verstandelijke beperking wonen, werken of meedoen aan dagbesteding. Mogelijkheden zijn daarbij het uitgangspunt. Elke cliënt verdient de juiste begeleiding en verzorging om zo te werken aan zelfontplooiing en participatie in de samenleving.