Agenda

Rotterdamse danstalenten op Veendamse planken



Datum: 
vrijdag 20 mei 2022 20:15

 

Holland_dance_Talent_on_The_Move_1-foto Sjoerd Derine.jpg

Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam bieden jong toptalent een landelijk podium. Door Talent On The Move kunnen de dansers uitgebreide, noodzakelijke toneelervaring opdoen, want jaarlijks is het programma in ongeveer dertig steden in Nederland te zien. 
Geniet van solo’s, duetten en groepswerken van bestaand repertoire van internationale topchoreografen en van nieuwe choreografieën die speciaal voor de dansers van Codarts Dance Company zijn gecreëerd. ‘Talent On The Move’ is een aanstekelijke en zeer afwisselende dansshow op het hoogste niveau, waarbij passie en energie van het podium afspatten. 

Meld je aan voor de workshop met Codarts dansers!
Heb je meer dan twee jaar danservaring en ben je 12 jaar of ouder? Meld je dan aan voor de workshop van de dansers van Codarts Rotterdam! De dansers bereiden een korte choreografie met de deelnemers van de workshop voor. Deze wordt in het voorprogramma van de voorstelling uitgevoerd voor publiek en ze geven je een kijkje achter de “dansschermen”.

Aanmelden kan via vanberesteyn@veendam.nl met je naam, adresgegevens, geboortedatum en vermelding van je danservaring. De kosten voor deze workshop zijn € 31,50 en dit is inclusief workshop, broodje, drankje en de voorstelling.

Datum: Vrijdag 20 mei
Tijd: 20:15 uur
Voorstelling € 19,50
Voorstelling + workshop € 31,50

Tickets en informatie via: www.vanberesteyn.nl, 0598-634566 of de
theaterkassa. Geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 – 16.00 uur.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn