Agenda

Maxima Veendam houdt Open Dag Datum: 
zaterdag 14 mei 2022 11:00 tot 15:30

 

openhus-maxima_resiz-2e.png

Zaterdag 14 mei is voor Maxima  een bijzondere dag. 10 Jaar geleden begon de eerste Maxima met een paar rekken gedragen kleding een kledingbank voor minima. Nu zijn er in de provincie Groningen 7 chique boetieks voor kleding en accessoires waar inwoners met een smalle beurs gratis kunnen shoppen. Alle 7 met een enorm divers en betrokken netwerk waarmee ze samen werken aan verlichting van armoede en meer duurzaamheid. Maxima helpt mensen op weg ‘van minima naar maxima’, maar draagt ook met enige trots de naam van onze in mei jarige Koningin. Alle reden voor een feestelijke Open Dag bij alle Maxima’s op 14 mei.

Maxima Open is op 14 mei, van 11.00 - 15.30u , in en buiten voor de winkel op Boven Oosterdiep 141. Het feest wordt opgeluisterd door optredens van niet minder dan Rooie Rinus en clown Jos Tipker.  Er zijn rondleidingen en leuke gratis activiteiten en versnaperingen voor jong&oud. Zoals een springkussen, een veiling van bijzondere stukken, elk uur een verloting met leuke prijzen, een grabbelton,  drinken, een krentenbol en een ijsje van de kar.

Maxima Veendam-Pekela-ex Menterwolde nodigt relaties, ondernemers, instellingen, dienstverleners, geïnteresseerden, klanten en iedereen die nog nooit een kledingbank van dichtbij gezien heeft uit naar de Open Dag te komen. Om elkaar te ontmoeten, om te laten zien waar Maxima voor staat, wat ze doen, hoe ze het doen en nog belangrijker voor wie ze het doen. “Kom langs, vier met ons mee, geniet en draag met je interesse bij aan het goede doel’, roept voorzitter ter Steege op.