Agenda

Jamsessie in Grand-Café Java VeendamDatum: 
zondag 31 oktober 2021 15:00 tot 19:00

 

_MG_6605.jpg

Komende zondag 31 oktober zal de tweede editie van de Jamsessie van dit jaar weer plaats vinden in Grand-Café Java. Afgelopen maand werd er sinds lange tijd weer een middag vol muziek georganiseerd door de drie heren Alex Horling, Roelof Schuiling en Gerko Vreekamp. Ook komende zondag zal alles weer uit de kast gehaald worden om er een fantastische middag van te maken.

Zowel jonge beginnende, als doorgewinterde muzikanten wisten afgelopen keer wederom hun weg naar de sessie te vinden en toonden bevlogen hun kunsten. Er was een constante aanloop van muzikaal talent met een diversiteit aan genres. Stuk voor stuk leefden ze zich sinds lange tijd weer uit op hun instrument of namen plaats achter de microfoon. En het publiek genoot van ieder moment.

Ook komende zondagmiddag zal van drie tot zeven uur weer een geweldige middag vol muziek worden georganiseerd. Neem uw instrument mee om te jammen of kom luisteren onder het genot van een drankje. Na afloop kan er natuurlijk nog gebruik gemaakt worden van de menukaart van het Grand-Café wanneer u nog even met, wellicht nieuwe, vrienden na wilt genieten.

De sessie is van drie tot zeven uur en de entree is gratis.