Agenda

Alzheimer Café Veendam 20 oktoberDatum: 
woensdag 20 oktober 2021 19:30

 

alzheimer-cafe_resize.jpg

Het Alzheimer Café Veendam heeft na een lange tijd weer haar deuren geopend. Zoals u gewend bent wordt het café gehouden in de Breehorn, Boven Westerdiep 86 in Veendam.  Het Alzheimer café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere geïnteresseerden.

Het Alzheimer Café is op woensdag 20 oktober geopend vanaf 19.00 uur, het programma start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 20.30 uur.

Thema: ‘Verschil tussen vergeetachtigheid en dementie’
Vergeetachtigheid is een van de bekendste symptomen van dementie. Maar als je merkt dat je vergeetachtiger wordt, is dat niet meteen reden tot zorg. Ons lichaam wordt trager naarmate we ouder worden, en dat geldt ook voor onze hersenen. Wanneer kan vergeetachtigheid dan wél op dementie wijzen? Nina Peters psycholoog komt hierover vertellen. Gespreksleider is Janette Dijk.

Coronatoegangsbewijs
In verband met de geldende coronaregels vragen wij bij aanvang van het café om uw vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag te laten zien.
U kunt hiervoor gebruikmaken van de coronacheckapp. Wij kunnen de QR code uit deze app scannen. U mag ook uw papieren vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag meenemen naar het Alzheimer café.

Voor informatie kunt u contact opnemen:
Telefoon 0598-698119 of mail: s.mustafa@compaenveendam.nl