Agenda

Kindermiddag in Veendam NoordwestDatum: 
dinsdag 10 augustus 2021 14:00 tot 15:30

 

flyer-noord-west (002)-1b.jpg

Op dinsdagmiddag 10 augustus wordt, vanuit het project Noordwest op z’n best, een kindermiddag georganiseerd. Met de kinderen uit de buurt gaan we een insectenhotel bouwen op het grasveld op de hoek van de Minervastraat en de Somerlustweg. We gaan niet alleen een insectenhotel bouwen maar ook zal een Imker de kinderen meer leren over het houden van bijen. De Imker is er vanaf 14.00 uur.

Deze kindermiddag is een initiatief van het project Noordwest op z’n best; een samenwerkingsverband van gemeente Veendam, Acantus, Cosis, Compaen en commissie Huurzaken om samen met bewoners te zorgen voor een buurt waar het nu en in de toekomst prettig en met plezier wonen is.

Op deze middag werken we nauw samen met de bibliotheek en kinderopvang Prokino. Zo zal er deze middag aandacht zijn voor voorlezen en boeken uitleen en gaan we lettervissen. Gelet op de Corona maatregelen is opgave voor deelname noodzakelijk. We ontvangen graag veel kinderen maar dan moeten ze zich vooraf aanmelden bij buurtwerker Rudie Spitzen van Compaen via 0598-698119 of r.spitzen@compaenveendam.nl