Agenda

vanB Live Sessie met 'Together in Tune'Datum: 
vrijdag 2 april 2021 20:15

 

Agnes en Harvey 2_resize.jpg

Agnes Woltjes komt uit Groningen en woont in Veendam. Ze zingt jazz, fado en Groningse liedjes. In december stond ze nog in vanBeresteyn tijdens het Concert van Veendam. Na een omzwerving langs diverse muziekstijlen heeft ze een nieuwe stijl gevonden. Ze zingt liedjes van Sarah Vaughan, Ella Fitzgerald en haar zwoele stem komt helemaal tot zijn recht bij de Braziliaanse muziek van Astrud Gilberto.

Harvey Mercera is een man met passie voor jazz- en latinpiano muziek. Hij heeft jarenlange ervaring in diverse bands en in het begeleiden van artiesten zoals Izaline Calister. Afgelopen zomervakantie gaf hij elke maandag workshops djembé als onderdeel van de MDT Summerschool in de foyer van vanBeresteyn en nu staat hij op het podium met Agnes tijdens deze nieuwe vanB Live Sessie onder de naam ‘Together in Tune’.

Bestel voor €7,50 een link via vanberesteyn.nl en kijk online mee vanuit uw huiskamer. Ongeveer één uur voor aanvangstijd ontvangt u een link per e-mail om het concert te kunnen volgen.

Datum: vrijdag 2 april
Aamvang: 20.15 uur

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn.nl