Agenda

Maandelijkse sportieve activiteit
“Puzzelwandeltocht” voor 55-plussersDatum: 
vrijdag 2 april 2021 00:00

 

Alexandra teamwork-3237649_1920.jpg
Fotograaf Alexandra

Vanaf vrijdag 2 april 2021 is het mogelijk om een puzzelwandeltocht te lopen. De puzzeltocht wordt aangeboden door Veendam Beweegt van de gemeente Veendam. De wandeltocht is een route in en rondom het centrum van Veendam. Na het aanmelden wordt de route- en opdrachtenkaart per mail aan u verzonden. U kunt deze individueel of in duo’s lopen wanneer u dat zelf wilt. 

Puzzelwandeltocht
De puzzelwandeltocht heeft als start- en eindpunt zwembad Tropiqua. Tijdens een wandeling van ongeveer 4 kilometer wordt een route gelopen waarbij allerlei leuke puzzels en vragen voorbijkomen. Na het wandelen van de route en het uitvoeren van de puzzelwandeltocht stuurt u de antwoorden op naar: veendambeweegt@veendam.nl. De score en uitkomst van de puzzeltocht wordt per mail bekend gemaakt.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via veendambeweegt@veendam.nl. Na het aanmelden ontvangt u de route- en opdrachtenkaart. U kunt zelf bepalen wanneer u de puzzelwandeltocht gaat lopen.

Veendam Beweegt!
Veendam beweegt is het platform van de gemeente Veendam waarop een overzicht staat met alle sport- en beweegactiviteiten die georganiseerd worden in de gemeente. Deze website is de verzamelplaats voor alles wat met sport en bewegen te maken heeft. Het platform bevat informatie voor inwoners, sportverenigingen en scholen. Ook alle sportaanbieders en het laatste sportnieuws uit de gemeente staan op het platform vermeld. Blijf op de hoogte van alle sportieve activiteiten via: www.veendambeweegt.nl