Agenda

Roxette coverband ROX! 
Gratis Live vanuit vanBeresteynDatum: 
vrijdag 22 januari 2021 20:15 tot 21:30

 

17 (1 van 1).jpg

Om het tijdens deze tijd toch een beetje leuk te maken voor iedereen, gaat vanBeresteyn vrijdagavond 22 januari  een gratis live optreden geven via SKV (kabelnet Veendam) en Parkstad Veendam. Roxette wordt weer tot leven gebracht in vanBeresteyn.

Wie kent ze niet, de Zweedse rockband Roxette! Met veel Top 10 hits over de hele wereld, waren zij een fenomeen in de jaren 90. Hits als ‘’The Look’’ of ‘’Listen to Your Hart’’ en “Spending my Time’’ klonken uit vele radio’s. De succesvolle coverband ROX! weet als geen ander prima in de voetsporen van Roxette te treden. Ze hebben het geluid en het uiterlijk van de Zweedse popgroep perfect weten te evenaren. Wereldwijd treden ze al jaren op voor volle zalen en zorgen overal voor een feestje.

Kijk en swing aanstaande vrijdag live mee vanuit je huiskamer en geniet van alle klassiekers die voorbij komen. Deze vanB Live Sessie wordt live (en gratis) uitgezonden op SKV kanaal 996 en is te zien via www.parkstadveendam.nl. 

Datum: vrijdag 22 januari
Tijd: 20:15 uur


Kabelkrant Veendam
De kabelkrant kunt u ook bekijken bij de SKV op de volgende tv kanalen: HD kanaal 996, SD kanaal 905 en Analoog kanaal 66

App
Of download de gratis app voor de mobiele telefoon in de Play Store (Android).

play_prism_hlock_2x_resize.png