Agenda

Groningse verhalen: ‘Aan de bar met Jur en Jan’



Datum: 
vrijdag 18 september 2020 20:00

 

Op Proatstoul - Jur en Jan.JPG

Groningse verhalen: ‘Aan de bar met Jur en Jan’

Schuif aan de bar bij Jur en Jan en geniet van wat dieverdoatsie. Deze twee voorleesvrijwilligers van Biblionet Groningen zorgen vrijdag 18 september in Grandcafé vanBeresteyn voor een heerlijke Groningse avond.

Jur en Jan zitten nooit verlegen om gespreksstof. De beide heren zijn goede praters en onder het genot van een glaasje “spraakwater” belooft het een gezellige avond te worden. Van op toneel bie de rederiekers en vrouger op de boerderij en van verkering tot echtschaiden. En natuurlijk lezen de mannen ook Groningse verhalen voor.

Op Proatstoul
De afgelopen maanden konden Jur en Jan niet als voorleesvrijwilliger naar de tehuizen. Toch kon je digitaal aanschuiven bij de heren. In de serie ‘Op Proatstoul’ zaten Jur en Jan nooit verlegen om gesprekstof. Kijk alle afleveringen terug via bit.ly/opproatstoul.

Aanmelden
‘Aan de bar met Jur en Jan’ begint vrijdag 18 september om 20.00 uur in Grand Café vanBeresteyn. Kaarten zijn verkrijgbaar via biblionetgroningen.nl/veendam. De toegang bedraagt € 5,- per persoon en is incl. 1 drankje.