Agenda

Kindermiddag in Bibliotheek Veendam: Lin kookt erop los



Datum: 
woensdag 11 maart 2020 14:00

 

koken-00.jpg
Foto Pixabay

Na de chocoladeworkshop is het tijd voor een nieuwe kookmiddag in Bibliotheek Veendam! Woensdag 11 maart kunnen kinderen meedoen aan de workshop van Lin kookt erop los.

Lin kookt erop los is de leukste foodtruck uit Veendam. Woensdag 11 maart geeft eigenaresse Linda Drenth een kinderworkshop in Bibliotheek Veendam. Deze middag gaan we overheerlijke springrolls maken. Dat betekent: vullen, vouwen en dippen maar!

Wil je meedoen aan deze gratis workshop? Meld je dan snel aan via www.biblionetgroningen.nl/veendam.  De workshop wordt gegeven om 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur. Per ronde is er plek voor 12 deelnemers.

Fit met de bieb
Braintrainers, sit-ups en eiwitsmoothies: in maart organiseert Biblionet Groningen ’30 Dagen fit met de bieb’. Van 2 tot en met 31 maart organiseert de bibliotheek allemaal kleine, gezonde uitdagingen om je te helpen bij het maken van een stap in de goede richting! Daarbij staat de lichamelijke en mentale gezondheid centraal en is er in Bibliotheek Veendam van alles te beleven. Kijk voor meer informatie op www.biblionetgroningen.nl/fit